Bon dilluns a tothom!
La setmana passada em vaig centrar molt en Halloween, per tant aquesta la dedicaré a LA CASTANYADA.
Doncs bé, comencem amb una recepta senzilla però eficaç per afer PANELLETS a l'escola i a casa.
INGREDIENTS
- 600 gr de patates
- 800 gr de sucre
- 1 kg d'ametlla molta
- 2 rovells d'ou
- Pinyons, xocolata, fruita confitada...
- Mantega (per al motlle)
ELABORACIÓ
- Posem les patates a bullir en una olla. Quan estiguin cuites, les pelem i les aixafem.
- Deixem que les patates es refredin i després les barregem amb l'ametlla molta i el sucre. Remenem bé fins que quedi una massa homogènia.
- Posem la massa a reposar un mínim de 2 hores a la nevera.
- Quan han passat les dues hores, batem els rovells d'ou i els afegim a la massa.
- Ja amb la massa final apunt, n'anirem agafant grapats per a fer petites pilotes amb les mans i passar-les per ou. L'ou farà que la resta d'ingredients quedin ben enganxats.
- Un cop tenim tots els panellets ben cobertes d'ou, hi afegirem els ingredients que més ens vinguin de gust: coco, pinyons, xocolata...
- Quan els tinguem tots guarnits, els enfornarem de 10 a 15 minuts, a 200 ºC. Recordeu de posar paper d'alumini amb una mica de mantega per a que no s'enganxin a la safata!
Por aquí no se estilan, Mireia. Pero ahora ya me sé la receta ji ji Un beso.
ResponEliminaHola Ana!
EliminaMira que bien! Me alegro ^__^ Un abrazo