dijous, 3 d’octubre del 2013

Sites Amb Pautes I Activitats Per A Treballar L'Atenció

Bon dia,

Per fi tot torna a la normalitat. Pels que ho ho sabíeu, el nostre gat va desaparèixer fa 6 dies i ahir, per fi, el vam recuperar. Pe tant, torno a estar al 100%!!

Avui vull dedicar una entrada a exposar exposar sites on apareixen articles sobre com treballar l'atenció amb els infants, ja siguin més petits o més grans (fins i tot he vist que hi ha alguna activitat per adults).

Desitjo que us pugui fer servei!

  1. http://orientapeques.blogspot.com.es/2011/02/la-atencion-en-los-ninos-dificultades.html -> Apartat d'un blog molt complert on donen pautes per a mestres i pares, proposen activitats i fan referència a d'altres webs amb recursos.
  2. http://www.aulapt.org/educacion-especial/atencion -> En aquesta web ens donen unes quantes pautes bàsiques i lògiques però que va bé recordar, i ens presenten activitats a mode de jocs i fitxes.
  3. http://www.educa.madrid.org/cms_tools/files/a407261b-0598-4421-92aa-5effad4ce304/trabajar_atencion.pdf -> Aquest és l'article-treball que ha servit de pauta a l'anterior web per a elaborar el seu article.
  4. http://www.ausiasmarch.com/causias/imgceys/Comotrabajarlaatencionconnuestroshijos.pdf -> En aquest document ens expliquen una mica sobre les carències dels infants amb dèficit d'atenció i ens proposen algunes pautes i activitats per a treballar-la.
  5. http://orientacionandujar.files.wordpress.com/2011/02/orientacion-andujar-pautas-y-actividades-para-trabajar-la-atencic3b3n.pdf -> Es tracta d'un PDF visualment molt atractiu on ens expliquen on també ens exposen pautes i activitats per treballar l'atenció.
  6. http://www.edunoi.com/2012/08/fichas-para-trabajar-la-atencion/ -> En aquesta web ens ofereixen fitxes per a infants de 4 a 5 anys per a treballar l'atenció.
  7. http://www.orientacionandujar.es/fichas-mejorar-atencion/ - > Un bon article amb links que porten a activitats. Les fitxes són descarregables.
  8. http://www.educapeques.com/recursos-para-el-aula/material-educativo-para-clase/material-para-estimular-la-atencion-en-ninos.html -> Article sobre com els pares poden treballar l'atenció des de casa seguint els materials de "Estimular La Atención".
  9. http://www.ehowenespanol.com/aumentar-capacidad-atencion-ninos-como_25726/ -> 7 pautes per a pares i mares sobre com augmentar la capacitat d'atenció dels seus fills.
  10. http://olgarodriguez-olga.blogspot.com.es/2012/01/seguimos-trabajando-la-atencion.html -> Activitats per potenciar i estimular l'atenció.
  
A partir d'aquests fantàstics treballs, m'agradaria elaborar un "pack" d'activitats destinades a aquest tema! Aviam si les tinc enllestides ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada