dijous, 27 de juny del 2013

Perduts A La Viquipèdia

Avui m'ha arribat dels blogs del Diari Ara una entrada de La pitjor mare del món (El bloc dels pares i mares imperfectes).

Concretament, l'article es titula Perduts a la Viquipèdia i la seva autora (Anna Manso) explica que ha escrit una obra de teatre amb aquest nom que s'estrenarà el dia 6 i 7 de juliol, a la sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors.

Us vull citar les pareules textuals de l'Anna on explica de què va l'obra:

"Perduts a la Viquipèdia explica la història de dos nens, l’Ada i en Jaume. Cap d’ells té ganes de fer el treball que els ha encarregat la mestra sobre un científic de la seva elecció.
L’ordinador cau a terra, i de dins en surt el mateix Albert Einstein perseguint el Neutrí, una petita partícula elemental que se’ls endú a l’interior de la Viquipèdia!
Allà coneixen el matrimoni Curie, Monturiol, Leonardo Da Vinci, Watt, Faraday i molts d’altres que els ajudaran a tornar a casa aplicant el mètode científic.
L’Ada i en Jaume tornaran transformats d’aquesta meravellosa aventura científica."

Aquí us deixo l'article complet per si en voleu més informació o saber on obtenir les entrades: http://criatures.ara.cat/lapitjormaredelmon/2013/06/27/perduts-a-la-viquipedia/

Molta sort amb l'obra Anna, o com diuen els artistes: molta merda!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada