dimarts, 7 de maig del 2013

Ninja!

Bona tarda!

Avui en un dels Blogs que participen en el diari Ara, Puces a les butxaques, la seva autora Anna Castells ha compartit un joc d'Educació Física la mar de divertit: El Ninja!


 Font: El Ninja!, Text de Anna Castells
1. Heu de posar-vos  tots els jugadors drets en rotllana.
2.Compteu a tres en veu alta i  ”...a la de tres!” poseu-vos en posició de ninja. Podeu agafar postures com la de la imatge o qualsevol que us sembli que és “ninja”. 
3. Un jugador comença el joc  intentant picar la mà d’un dels jugadors que té al costat movent una de les seves mans de manera molt ràpida.
- Pot escollir picar cap al jugador de la dreta o cap al  de l’esquerra (la resta de jugadors no han de conèixer la eva intenció).
- Només pot fer un sol moviment i un cop l’ha fet s’ha de quedar “congelat” en la postura final. 
- El jugador que és atacat també pot fer només un sol moviment per esquivar-lo i també ha de quedar-se “congelat”.
4. Si el ninja que ataca toca la mà de l’altre jugador li “elimina”.  A partir de llavors, aquest jugador ja només pot jugar amb la mà que li queda. Si no li toca, no passa res. En els dos casos passa el torn a qui li pertoqui sent indiferent a qui ha atacat el ninja.
5. El següent jugador actúa de la mateixa manera  fins que es van “eliminant totes les mans” i només queda un ninja. Aquest és le guanyador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada