diumenge, 28 d’abril del 2013

Ritmo y Movimiento (propuesta psicomotriz para Ed. Infantil)

Bona nit,

Fa uns anys vaig entrar a treballar en una escola i em van demanar que fes d'especialista de psicomotricitat, i a més, en anglès (a P3, P4 i P5).

Recordo que no hi havia cap programació escrita i em van demanar que n'elaborés una. Imagineu-vos la meva cara... Sóc mestra d'infantil, sempre havia fet de tutora i allò se'm va fer una muntanya... Però bé, entre els apunts de la universitat (que per sort encara guardava) i tot de recursos que vaig trobar per internet, vaig aconseguir realitzar una programació com cal.

Actualment, estic intentant de rescatar-la per compartir-la, perquè no sé on para >_< sóc un desastre! Però sí que he trobat alguns dels materials que em van ajudar a elaborar-la.

Un d'aquests materials va ser el següent: Ritmo y movimiento. Veureu que es tracta d'un pdf amb una programació força interessant.

He creat un llibre digital a partit del PDF perquè he pensat que us seria més agradable a la vista. Aquí us el deixo!

  • Área, Materia o Tema:
    Educación Física
  • Enseñanzas:
    Educación Infantil
  • Autores:
    José Luis Castellanos Marcos, Consuelo Puerta Luengo, Mª Rosario Rodríguez Rodríguez, Mª Mar Rodríguez Zurro y Mª Montserrat Sampedro de Castro.
  • Publicado en:
    experiencias de aula 2000/1
Propuesta de programación y actividades de psicomotricidad en Educación Infantil.
Se presenta en sesiones de 25-30 minutos de duración, pero no son cerradas, sino que se pueden adaptar y ordenar según el criterio del maestro que las vaya a utilizar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada